Groots in lokale belevenissen

Vul (bijvoorbeeld) uw slogan in

 Lokaal de Kroon, proef de sfeer in ons broodcafé


In de afgelopen periode hebben we hard gewerkt aan ons nieuwe concept, het broodcafé.

Hierbij brengen we het ambacht van de bakker binnen in ons lokaal. Het eeuwenoude samenspel van graan, water, gist en hitte om het heerlijkst geurende brood te bakken. Tijdens je lunch kun je ter plaatse zien hoe steeds opnieuw jouw verse broden, kleinbrood en banket worden gebakken.

 

Ons broodcafé heeft een winkel waar je even binnen kunt lopen voor een vers brood. Natuurlijk kun je van te voren via de webwinkel brood en banket bestellen. Zo kun je misgrijpen of verspilling helpen voorkomen. 


Bij ons kun je terecht voor de koffie met een lekkernij, de lunch en gewoon een gezellige borrel met een hapje. In Lokaal de Kroon vind je een groot assortiment bieren. Maak een keuze uit de bekende en minder bekende speciaalbieren van de tap, op fles of uit een hip blik.

 

Door de geschiedenis heen zijn bier en brood sterk met elkaar verbonden. Beiden worden gemaakt van de beste granen, water en gist. Het is ook niet vreemd, omdat bier en brood dezelfde oorsprong hebben. Beiden zijn zo'n 35000 jaar geleden als graanpap begonnen. 


Met veel aandacht en plezier hebben wij voor jullie onze bieren geselecteerd en brood gebakken. Bier en brood, kom genieten van het beste van twee werelden.

Kom proeven wat 35000 jaar evolutie doet met graan, gist en water...

 

VOLG ONS VIA FACEBOOK EN INSTAGRAM


  • tapwand
  • Wormerveer Marktstraat Café De Kroon rond 1900 voorbeeld wand
  • IMG_1393


Bekijk ook onze pagina van in de Zaanbocht http://indezaanbocht.nl/lokaal-de-kroon/ 

E-mailen
Bellen
Map